Business coaching

Professionele groei en ontwikkeling

Business coaching is misschien wel jouw ideaal verandertraject. Want als ondernemer of manager zit je al eens met vragen rond je organisatie of het functioneren van je team. Met de uitdaging van groeien of juist de wens om terug te plooien. Met de nood aan advies rond samenwerking en communicatie. De business coach van 12Change is er om je te ondersteunen bij professionele groei en ontwikkeling, voor jou als individu of voor je organisatie.

Efficiënt veranderingen doorvoeren

Bij business coaching kijken we door de bril van je bedrijf. Je wil namelijk iets, zoals meer investeringen halen,

productiviteit en omzet verhogen, kosten drukken enz. Maar aangezien je organisatie kracht haalt uit individuele medewerkers, staan individuele groei en persoonlijke ontwikkeling synoniem voor het succes van de onderneming waarvoor je werkt. Onze coach volgt samen met jou de weg waarop je professionele of organisatorische resultaten of doelen wil bereiken.

We coachen volgens de regels van het ICFthe International Coaching Federation – waarbij confidentialiteit (van de inhoud) van het gesprek een voorwaarde is om een open, vertrouwelijk en veilig klimaat te scheppen voor jou als klant, zodat je in alle vrijheid kan vertellen wat je wil. We starten met een intake en gaan dan van start met een traject op maat, in blokken van 90 tot 120 minuten.

Ontdek de online coaching mogelijkheden

Boek hier uw afspraak

Meerwaarde van business coaching

  • Perceptieverruiming

  • Bewustzijnsverhoging

  • Sneller in staat om actie te ondernemen

  • Efficiënter werken richting doelen

  • Transparanter en duidelijker communiceren

  • Zelfzekerder duurzame veranderingen in je organisatie doorvoeren

  • Beter inspelen op people issues

Veranderen door business coaching?
Laten we kennismaken.

Contacteer ons vrijblijvend