Life coaching

Verbeter je levenskwaliteit

Of je nu met levensvragen zit, sterker uit een ziekteperiode wil komen of een nieuwe levensfase aanvat… life coaching is erop gericht je levenskwaliteit te verbeteren. Hierbij word je als individu ondersteund en volgen we samen de weg waarop je welbepaalde persoonlijke doelen wil bereiken. Als coach stel ik je (kritische) vragen, ik luister, spiegel, confronteer, peil naar je motivatie enz. Ik zal je uitdagen om antwoorden vanuit jezelf te vinden en nieuwe manieren van ‘zijn’ te ontdekken. Dit alles gebaseerd op je waarden, voorkeuren en unieke perspectieven.

Oplossings- en actiegericht

We werken met je reeds aanwezige potentieel, dat mogelijk slapend is. Niet erg, we maken het wakker.

In essentie gaat life coaching over perceptieverruiming, bewustzijnsverhoging, duurzaam leren, dat jou uiteindelijk in staat stelt om actie te ondernemen richting het doel dat je wil bereiken. Coaching is dus oplossings- en actiegericht vanuit jouw uitdaging of specifieke vraag. Zo ben je klaar voor de toekomst.

Wat wil ik je alvast mee geven over mijn visie op coaching? Confidentialiteit (van de inhoud) van een coaching gesprek is een voorwaarde om een open, vertrouwelijk en veilig klimaat te scheppen voor jou als klant, zodat je in alle vrijheid kan vertellen wat je wil. En op confidentialiteit en een veilige omgeving kan je rekenen. We starten met een intake en gaan dan van start met een traject op maat, in blokken van 60 tot 90 minuten. Jij bepaalt mee de aanpak en het aantal sessies. Jij zit immers aan het stuur van je leven, relaties, energiebalans enz.

“We need to do a better job of putting ourselves
higher on our own ‘to do’ list.” M. Obama

Meerwaarde van life coaching

  • Een stevige houvast bij levensvragen

  • Meer rust en beter in je vel

  • Meer kracht en positivisme

  • Een andere kijk op de wereld

  • Je krachten beter kunnen inzetten om beslissingen te nemen

  • Zonder twijfel kunnen kiezen voor wat jou gelukkig maakt

Veranderen door life coaching?
Laten we kennismaken.