Over 12Change

De kracht van verandering

Je sterke en zwakke punten leren kennen, je zelfvertrouwen boosten, je zelfleiderschap ontwikkelen… bij 12Change zetten we al je hulpbronnen in om tot een duurzame en positieve verandering in je leven te komen. Onze naam zegt het zelf: ‘OneTwoChange’. Want ervaring heeft ons geleerd dat veranderen soms goed is en nodig in je carrière of privéleven. Om positief te evolueren is het nodig je doelen scherp te stellen en te vertalen in concrete acties. Jij staat aan het roer, maar op onze professionele begeleiding kan je rekenen. Wij coachen je om jezelf en je business nog beter te managen.

12Change brengt je in beweging

Via leiderschapsontwikkeling, loopbaanbegeleiding, business en life coaching, stressmanagement en coaching in de natuur brengen we individuen, teams en organisaties in beweging, op weg naar meer groei. Gefundeerd, met bewezen methodieken en oefeningen. En een optimaal resultaat bereiken we als je fysiek en mentaal in balans bent, als de energiestromen goed zitten. Daarom ondersteunen we de verschillende trajecten desgewenst met Shiatsu-massages, bewegingsleer en voedingsadvies. Op weg naar verandering en ontwikkeling is een holistische aanpak een pure meerwaarde. Ervaar het zelf.

“Life can only be understood backwards,
but it must be lived forwards”

portret IngridIngrid Jansen

Gecertificeerde en professionele business coach
leiderschap, loopbaan, life coach en trainer

  • Heeft een passie voor mensen

  • Kijkt terug op een rijke werkervaring

  • Bezit een bovengemiddeld inlevingsvermogen

  • Is steeds oordeelloos

  • Creëert vertrouwen

  • Vindt het tonen van kwetsbaarheid een plus

“Energie losmaken waar die vastzit en de oorzaken van blokkades aanpakken, daar draait het om. Met Shiatsu en een alerte levensstijl kom je een heel eind.”

Veranderen door coaching?
Laten we kennismaken.

Contacteer ons vrijblijvend