Over 12Change

De kracht van verandering

Je sterke en zwakke punten leren kennen in werk en leven. Je zelfvertrouwen boosten, je zelfleiderschap ontwikkelen… bij 12Change zetten we al je hulpbronnen in om tot een duurzame en positieve verandering in je leven te komen. De naam zegt het zelf: ‘OneTwoChange’. Ervaring heeft me geleerd dat veranderen soms goed is en nodig in je carrière en/of privéleven. Om positief te evolueren is het nodig je doelen scherp te stellen en ze te vertalen in concrete acties. Jij staat aan het roer, maar op mijn professionele begeleiding kan je rekenen.

12Change brengt je in beweging

Via loopbaanbegeleiding, life coaching, stressmanagementoefeningen en coaching in de natuur kom je letterlijk en figuurlijk in beweging, op weg naar meer groei en meer goesting in het leven. Gefundeerd, met bewezen methodieken en oefeningen. De weg naar verandering en ontwikkeling is een holistische aanpak. In de sessies en tijdens gesprekken beperken we ons niet tot denken en analyseren (hoofd). We gaan doorvoelen wat al die informatie en de inzichten in ons lijft teweeg brengen, wat ons buikgevoel ons vertelt en wat ons hart echt wil. Dat is een pure meerwaarde. Ervaar het zelf.

“Life can only be understood backwards,
but it must be lived forwards”

portret IngridIngrid Jansen

Gecertificeerde en professionele loopbaan-, life-, natuurcoach. Trainer welzijn en veerkracht.

  • Heeft een passie voor mensen

  • Kijkt terug op een rijke werkervaring

  • Bezit een bovengemiddeld inlevingsvermogen

  • Is steeds oordeelloos

  • Creëert vertrouwen

  • Vindt het tonen van kwetsbaarheid een plus

“Energie losmaken waar die vastzit en de oorzaken van blokkades aanpakken, daar draait het om. Met Shiatsu en een alerte levensstijl kom je een heel eind.”

Veranderen door coaching?
Laten we kennismaken.