Veranderen door loopbaanbegeleiding?
Laten we kennismaken.

Boek nu je kennismaking

Loopbaanbegeleiding

De loopbaan van je dromen

Elke dag met de glimlach gaan werken, heerlijk! En het kan ook voor jou. Loopbaanbegeleiding of job coaching is de meest efficiënte weg naar de loopbaan van je dromen. Misschien wil je als werknemer of zelfstandige wel meer voldoening uit je job halen, je carrière of bedrijf sturen in een richting die meer energie geeft, beter kunnen samenwerken, nieuwe verantwoordelijkheden opnemen of je bedrijf laten groeien. Mogelijk ben je actief in bijberoep en speelt de vraag of overschakelen naar het volledig zelfstandige-statuut jouw juiste keuze is. Onze loopbaancoach gaat graag met je in gesprek. Ingrid heeft de kennis, ervaring en methodes in huis om je te begeleiden bij loopbaanverandering.

Het coaching proces

Ieder coaching traject is een proces in verschillende fases. Alles start met een kennismakingsgesprek. Beslis je om het traject bij 12Change te volgen, dan bestel je een loopbaancheque bij VDAB. De eerste sessie noemen we de intake: we werken samen om je loopbaanvraag heel duidelijk te krijgen. De volgende sessies zijn in blokken van 1,5 of 2 uur ingedeeld. Tussen de verschillende sessies werk je zelf verder aan opdrachten die je meekrijgt. Na 7 uur begeleiding rond je af met een persoonlijk plan met stappen en doelen die concreet en SMART* geformuleerd zijn (inclusief de hulpbronnen die je zal inzetten).

*SMART: Specifiek – Meetbaar – Acceptabel – Realistisch – Tijdsgebonden

De reis naar jouw sterktes en kwaliteiten

Issues en negatieve energie laten we achter ons. Samen gaan we op zoek naar wat wél werkt voor jou en waar jij je op je sterkste voelt. Door diepgaande dialoog in de 12Change praktijk ontwikkelen we jouw unieke persoonlijke handleiding. Tijdens de eerste sessies werken we vooral rond zaken die voor jou van belang zijn zoals: je sterktes of kwaliteiten, je interesses, vaardigheden, je rollen en doelen… In het vervolgdeel begeleiden we je bij het formuleren van je droomjob en onderzoeken we welke stappen je kunt zetten.

Vind je het best spannend om die persoonlijke gesprekken in een coaching ruimte te voeren? Hou je van ruimte en een groene omgeving of ervaar je op dit moment veel stress en druk? Dan kan je loopbaanbegeleiding volgen in de natuur. Als natuurcoach neem ik je graag mee op pad in de mooie Kempen.

Beide trajecten volgen een gelijkaardig proces. Alleen is bij natuur coaching de natuur het kader i.p.v. een praktijkruimte. En de natuur is onze partner om de juiste handvaten te vinden om je huidige baan zo in te richten dat je er meer energie en voldoening van krijgt. Of wie weet, geef je je carrière daarna wel een totaal nieuwe wending!

Loopbaancheques VDAB

Loopbaanbegeleiding bij 12Change is mogelijk via de loopbaancheques van VDAB. Zo werkt het:

  • Check op de site van VDAB of je voldoet aan de voorwaarden tot financiële tegemoetkoming.

  • Bestel je loopbaancheques online.

  • Geen recht op loopbaancheques en wens je toch loopbaanbegeleiding? Contacteer ons.