Shiatsu-behandelingen

Energie losmaken waar het vast zit

Shiatsu is een Oosterse lichaamstherapie die het zelfhelende aspect van ons lichaam en zijn evenwicht ondersteunt en versterkt. De techniek is eeuwenoud en wetenschappelijk onderbouwd. Shiatsu ontstond vanuit de traditionele Chinese geneeskunde en onderging invloeden van westerse therapieën. Onze geschoolde Shiatsu-behandelaar Manolo geeft de Shiatsu-lichaamsmassages volgens de regels van de kunst: met duimdrukkingen, aangename druk en manipulaties voelt hij de fysieke structuur van het lichaam goed aan en brengt hij de energieflow terug in balans.

Behandeling + oefeningen + voedingsadvies

Tijdens een eerste sessie kijkt Shiatsu-coach Manolo naar je gezondheidstoestand, je lichaamsstructuur en algemene energieniveaus.

Die brengt hij in kaart, om vervolgens te kunnen starten met een behandeling op maat die de oorzaken van je blokkades aanpakt.

Tijdens de massagesessies gebruikt hij verschillende technieken. Deze gaan van zacht vasthouden, druk met de handpalmen, duimen en vingers op de meridianen naar meer dynamische rotaties en stretches. Deze therapie heeft een positief effect op zowel lichaam als geest.

Om de oorzaken duurzaam aan te pakken en symptomen van pijn effectief te verlichten, is een behandeling in combinatie met thuisoefeningen en voedingsadvies aangewezen. Want alles is met elkaar verbonden, en de kracht van zelfdiscipline en een alerte levensstijl is niet te onderschatten. Manolo vertelt er graag alles over. Vraag ernaar.

“Balance is not something you find.
It’s something you create.”

Meerwaarde van Shiatsu

  • Lost spanning op

  • Goed voor het welzijn

  • Helpt te ontspannen

  • Verlicht stress

  • Verbetert de slaapkwaliteit

  • Ondersteunt het natuurlijke immuunsysteem

  • Ook ontspannende relaxmassages mogelijk

Shiatsu is dé perfecte ondersteuning bij al onze coachingstrajecten.
Want een holistische aanpak werkt!

Shiatsu-behandeling?
Laten we kennismaken.