Een steuntje in de rug vanwege Groei(s)tof

De realiteit van COVID-19 heeft voor velen hard toegeslagen. We moeten ons leven anders organiseren, mogen niet meer op stap gaan, hebben weinig sociaal contact, zijn bang voor onze naasten en onszelf. Onze coaches zijn er voor jou, samen komen we hierdoor.

Groepspraktijk Groeistof geeft in de week van 13 april een hele week lang gratis webinars. We zijn een groep van 13 coaches en therapeuten met 13 verschillende expertises. Kortom, 13 enthousiaste mensen die staan te trappelen om jou te coachen en te ondersteunen met jouw specifieke vraag. En dat in je eigen huiskamer zonder dat jij je moet verplaatsen.

Samen (zijn we) expert!

Psychische begeleiding is nu en nadien meer dan ooit nodig, maar dat kan momenteel alleen online. Veel zorgverleners stellen alles in het werk om hun business om te schakelen naar online begeleiding. Maar hoe vind je als patiënt, als cliënt de zorgverlener die het beste bij jou past? Heeft je huidige zorgverlener wel voldoende ervaring met online begeleiding? En hoe werkt dat dan? Is dat wel veilig? Hoe zie je door het online bos de bomen nog?

Een online groepspraktijk werkt met veilige platformen, heeft voldoende ervaring en knowhow in huis om online te werken en bovendien kunnen ze onderling doorverwijzen naar elkaar. Groepspraktijk Groeistof werkt sinds 2019 online en investeerde in een veilig platform, zodat de vertrouwelijkheid gegarandeerd blijft. In deze online groepspraktijk werken 13 ervaren zorgverleners nauw samen om de hoognodige psychische begeleiding te kunnen garanderen. We stellen momenteel alles in het werk om nog beter te kunnen ingaan op de vragen van hun cliënten.

#SamenSterk initiatief

Zo ontstond het initiatief van de online permanentie. Dit betekent dat je op verschillende momenten gratis terecht kan op onze website om al een eerste gesprek te voeren. Afhankelijk van de nood die je op dat moment hebt, word je in contact gebracht met de specifieke zorgverlener/begeleider die het beste bij jou past. Deze permanentie startte 30 maart 2020 en zal doorlopen zolang deze Corona-crisis aanhoudt. Maar het initiatief omvat meer: een gratis traject met 3 sessies begeleiding en deze week de start van gratis webinar week!

12Change Coaching & Groeistof

Ik zelf ben in de praktijk actief als ondernemerscoach, mijn reguliere aanbod vind je via deze link: https://ingridjansen.groepspraktijk.groeistof.be/  In de webinar week zal ik het woensdag hebben over hoe je in tijden van Verandering aan Veerkracht kan bouwen en zo in werk en leven kan Groeien. Je kan je nog steeds inschrijven :-).

Ontdek alle gratis webinars, data en info op https://www.groepspraktijk.groeistof.be/webinar/

Ben jij mee #samensterk?

Wil jij op jouw beurt ons een steuntje in de rug geven? Dat doe je door deze blog een ‘like’ te geven, hem te delen of door te sturen naar die mensen die volgens jou wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Alvast bedankt!

Wil je meer weten? Jezelf beter leren kennen en onderzoeken hoe jij kan ontwikkelen en groeien als persoon en in je werk of zaak? Goed nieuws, je hoeft de weg naar meer bewustwording en zelfontwikkeling niet alleen te gaan. Ik ga graag met je mee!

en we kijken samen wat best bij jou past op weg naar meer zelfleiderschap.

Een blik op de lente 2020 met Stef Bos

Onvoorstelbaar hoe in twee weken de wereld kan veranderen
en hoe wij nu in verwarring naar buiten
kijken overspoeld door feiten waar we
achteraan lopen zonder te weten waarheen

hoe goed wij ook door de jaren heen
hebben geleerd de kop in het zand te
steken ook ondergronds drinkt het nieuws
tot ons door
en worden wij wakker geschud door stilte
stilte in straten
stilte in de beelden waarnaar we kijken
met andere ogen die misschien weer opnieuw
moeten leren zien

tot zover het begin van onze lente die
ons voorkomt als het eind der tijden
de rest van het leven om ons heen fluit
er op los
komt uit de knoop en bloeit
hopen vogels leggen eieren met
een optimisme die ons vreemd is

de magnolia is gezegend want ze kan de
krant niet lezen en de schaduw van een
zwaluw stijgt boven zichzelf uit en
vliegt de zomer tegemoet
maar onze nachten zijn stil

de straten hebben een stem verloren
wat anders kunnen wij dan blijven dromen
en geloven in een overwinning op een
tegenstander die onzichtbaar is
maar eerst moeten wij afstand nemen
afstand van alles om te weten wat je
mist
als het er niet meer is
dat is misschien wat wij nog moeten
leren
een nieuwe tijd ontdekken door ons in
onszelf te keren